Sweden Zipline / Little Rock Lake

Sweden Zipline / Little Rock Lake

6 km norr om Klaverström, knappt 40 minuter från Växjö, finns Little Rock Lake zipline – Europas längsta zipline. Här kan du uppleva skogen, bäckarna och sjöarna från ett hänförande perspektiv högt över skogslandskapet. Upplev känslan av att flyga, att i hisnande fart på hög höjd färdas fram i det 150-åriga småländska skogslandskapet.

Sedan verksamheten startade 2014 har tusentals människor provat att flyga fram i de småländska skogarna. Visste du förresten att Little Rock Lake har betyget ”enastående” av Swedish Welcome – de är en av fyra verksamheter i Sverige.

Ziplinen har öppet året runt.

Ta chansen att få ett nytt perspektiv på tillvaron och naturen. Mitt i Smålands djupa skogar hittar du Europas största zipline-äventyr och ett utmärkt tillfälle att utmana eventuell höjdskräck. Hängande i luften, i en sele fastspänd på en vajer flyger du över träd och sjöar i en imponerande hastighet.

I Småland finns flera höghöjdsbanor, men Little Rock Lake Zipline är något annat. Banan ligger verkligen i vildmarken, djupt i den småländska skogen, 50 km norr om Växjö. Inga hus i sikte, bara skogar och sjöar. Det här är Europas största zipline i sitt slag och man erbjuder bokstavligen en hisnande upplevelse.

Läs mer och boka -> Little Rock Lake

En kort videointroduktion