4H Gården Växjö

Wallride – aktivitetspark

Välkommen till Wallride i Växjö!
Visionen är att skapa en inspirerande och utvecklande plats där alla oavsett ålder och färdigheter kan känna glädjen inom actionsport.
Wallride erbjuder en komplett arena för dig som vill utöva skateboard, kick-bike, inlines, bmx, trampoliner, gymnastik, dans och klättring.

Du hittar Wallride på Arabytan 13 i Växjö.

Läs mer på Wallrides hemsida

Streetpark

Testa den nästan 600m2 stora streetyta med ett brett utbud av drops, banks, rails och ledges. Här finns något utmanande för såväl nybörjare som erfarna åkare.

Trampoliner

Trampoliner används för att utveckla aeriala färdigheter, tricks och medvetenhet, ett superkul sätt att öva upp och förbättra sin kroppskontroll. Här finns airtrack och trampoliner i värlsdsklass och såklart en airbag så att du kan landa mjukt. Alla åldrar och nivåer har grymt kul i trampolinparken.

Klättring

Testa på Bouldering, klättring som sker på väggar upp till 5 meter med tjockmattor placerade under väggarna. Här finns leder för såväl de minsta som den mer erfarne klättraren.

Pumptrack

Pumptrack är ett perfekt verktyg för att öva balans och rörelse. Du hämtar fart genom att pumpa dig fram på kullarna och kan därmed få ett långt åk. Använd farten och se hur högt du klarar av att komma på den fem meter höga wallriden!

Bowl

Skateboardåkningen fick ett stort uppsving på sjuttiotalet i Californien genom bowl åkning. Detta är numera både en klassiker och OS-gren. Hos Wallride finns en inomhusbowl som är lämplig för alla åkare som är ute efter ett bra flow.

Resi Landing

Testa dina nya trick på en Resi innan du tar dem på en hård landning. Wallrides Resi består av flera lager skumgummi med en gummimatta över. Den är tillräckligt hård för att få med sig farten vid landning men dämpar och minskar skaderisken vid fall.